Wright: « Οι παίκτες της Hearts είναι ..βουτηχτές, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτούς»

H St Johnstone υποδέχεται αύριο τη Hearts στο McDiarmid Park κι ο τεχνικός της, Tommy Wright άναψε …τα αίματα λέγοντας ότι οι Jampos έχουν αποκτήσει δίκαια τη φήμη ότι …βουτάνε, αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο.
Πρόσφατα ο Tony Watt πήρε κίτρινη για «θέατρο» και παρότι κέρδισε χθες τη σχετική έφεση, αυτό δεν αλλάζει την άποψη του τεχνικού των Saints.
«Νομίζω ότι οι προπονητές έχουν δίκιο, φαίνεται ότι η Hearts αποκτά μια σχετική φήμη και νομίζω ότι ο Robbie (σ.σ. Neilson, ο τεχνικός της Hearts) πρέπει να το κοιτάξει» τόνισε ο Wright λέγοντας ότι με την παραμικρή επαφή οι παίκτες της Hearts πέφτουν κάτω. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν η Hearts είχε ισοφαρίσει με πέναλτι (που κακώς καταλογίστηκε) στην ήττα της με 2-1 από τη Celtic. O αρχηγός των Bhoys, Scott Brown είχε κατηγορήσει ανοικτά τον Jamie Walker για «θέατρο» με τον παίκτη της Hearts να τιμωρείται στη συνέχεια με ποινή δύο αγωνιστικών.

Ο Tommy Wright είπε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Tony Watt, στο ματς της Hearts με τη Hamilton, αλλά ο διαιτητής δεν τον έδωσε γιατί ο Watt είχε κάνει «θέατρο» σε προηγούμενη φάση και θεώρησε ότι δεν είχε γίνει παράβαση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.