Mε …αέρα η Inverness, 3-1 τη Dundee

H Caley Thistle ήταν εντυπωσιακή στο Caledonian Stadium, επικρατώντας 3-1 της Dundee, για να φτάσει έτσι τα 4 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.
Πριν από τη σέντρα έγινε ενός λεπτού χειροκρότημα στη μνήμη του διευθυντή των γηπεδούχων, Donnie Fraser, που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Τα χειροκροτήματα ανήκουν στη συνέχεια στην Inverness που προηγήθηκε στο  8' με κεφαλιά του Lonsana Doumbouya μετά από σέντρα του Brad McKay. Στο 16’ ο Billy King ανατράπηκε στην περιοχή από τον Julen Extabeguran και το πέναλτι εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα ο Greg Tansey κάνοντας το 2-0. Η Dundee προσπάθησε να απαντήσει με τον  Faissal El Bakhtaoui όμως ο keeper των γηπεδούχων Owain Fon Williams κατάφερε να αποκρούσει και στο 51’ ο Liam Polworth έκανε με σουτ το 3-0 για την Caley Thistle.  O Νicky Low μείωσε στο 84’ για τη Dundee με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ αλλά ήταν πολύ αργά πια για τους Dark Blues που δεν έχουν κερδίσει ποτέ στο Caledonian. Mε τη νίκη της αυτή η Inverness ξεπέρασε τη Dundee στη βαθμολογία, ρίχνοντας στην 9η θέση την ομάδα του Paul Hartley.

INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Polworth, Draper, Mulraney (Cole 87), Tansey, King (Doran 76), McKay, Doumbouya (Fisher 62).
DUNDEE: Bain, Holt, O'Dea, Hateley (Loy 55), Low, Duffy (Teijsse 61), Etxabeguren, Ross (Williams 76), McGowan, El Bakhtaoui, Kerr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.