Πάλι Χ-ωρίς νίκη η Patrick Thistle, 1-1 με Motherwell

Για πέμπτο σερί ματς η Patrick Thistle έμεινε χωρίς νίκη, δεχόμενη στο 83’ την ισοφάριση από τη Motherwell. Οι Jags νίκησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι από τότε δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31’ με τον Chris Erskine που εκμεταλλεύθηκε μια κακή πάσα του Stevie Hammell κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Jags έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Ade Azeez να χάνει τέσσερις (!) από αυτές, τον Danny Devine να νικιέται από τον goalkeeper Craig Samson και τον Ryan Edwards να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν ακριβά τις χαμένες ευκαιρίες στο 83’ όταν ο Scott McDonald διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1, που αφήνει την Patrick Thistle στο βυθό της βαθμολογίας.

PARTICK THISTLE: Scully, Lindsay, Amoo, Erskine (Welsh 70), Lawless (Doolan 89), Barton, Elliott, Devine, Azeez, Edwards, Gordon.
MOTHERWELL: Samson, Tait, Hammell, Heneghan, McManus, Moult (McFadden 71), Bowman, Cadden, Lasley (Ainsworth 80), Clay, McDonald.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.