Μotherwell-Hearts (preview)

Στο Fir Park ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής, με τη Motherwell να υποδέχεται τη Hearts κι όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να νικήσει θα βρεθεί έσω και προσωρινά στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η Motherwell παρότι δεν ήταν καλή κατάφερε να πάρει 1-1 στην έδρα της, φτάνοντας τα 4 ματς χωρίς ήττα. Τρία από αυτά βέβαια ήταν ισόπαλα με τη Well να έχει μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της. H Motherwell δεν αντιμετωπίζει καινούργια προβλήματα τραυματισμών και μπορεί οι Jacob Blyth και Kieran Kennedy να προπονήθηκαν κανονικά, αλλά πρώτα θα παίξουν με την ομάδα κάτω των 20, για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, οπότε αναμένεται να είναι εκτός αποστολής. Οι Carl McHugh και Joe Chalmers (groin) παραμένουν εκτός μάχης για τους Steelmen.
Η Hearts ήταν άτυχη στο 0-0 με τη Ross County στο Εδιμβούργο φτάνοντας τα δύο σερί ματς χωρίς να σκοράρει. Διαθέτει πάντως την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μετρά μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια της. ‘Εχει κερδίσει όμως μόλις τα 8 από τα τελευταία 24 εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας 8 ισοπαλίες και 8 ήττες. Μετρά μόλις 4 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχοντας και 6 ισοπαλίες. O John Suttar που τραυματίσθηκε στο ματς με τη Ross County είναι εντάξει που σημαίνει ότι η Hearts πηγαίνει πάνοπλη στο Fir Park.
H πρόσφατη παράδοση δείχνει Motherwell, αφού οι Steelmen μετρούν  5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 8 τελευταία παιχνίδια τους με τη Hearts στο Fir Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.