Σταθερά 4οι οι Saints, 2-0 τη Ross County στο Dinwall

H St Johnstone πέρασε από τα Highlands, επικρατώντας 2-0 της Ross County, μέσα στο Dinwall, μπροστά σε 3.299 θεατές και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Οι Saints στάθηκαν τυχεροί, σε ένα πρώτο μέρος που κυλούσε χωρίς φάση άξια αναφοράς, όταν ο Jay McEveley ανέτρεψε τον Chris Kane στην περιοχή κι ενώ ο κυνηγός της St Johnstone μόνο απειλητικός δεν ήταν. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Danny Swanson, στέλνοντας στην άλλη γωνία τον goalkeeper Scott Fox και 0-1 στο 42’ ήταν γεγονός.
Ίδιοι πρωταγωνιστές στο 73’ για τους Saints με τον Danny Swanson να είναι ο δημιουργός και τον Chris Kane να διαμορφώνει το τελικό 0-2. Τέταρτο ματς χωρίς ήττα για τους Saints που παρέμειναν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πρώτη ήττα μετά από 3 σερί ισοπαλίες για τη Ross County, με τον τραυματισμό του Liam Boyce λίγο πριν το τέλος του ματς να συμπληρώνει μια κακή μέρα για τους Staggies.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Woods, Davies, Quinn, Routis (Chow 75), Van Der Weg, Morrison (Dow 68), Franks (Burke 68), Gardyne, Boyce.
ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Anderson, Shaughnessy, Easton, Davidson, Swanson, Alston (Wotherspoon 66), Craig, Kane, Maclean.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.