Δεύτερη ξανά η Aberdeen, 4-0 εκτός την Kilmarnock

Η Aberdeen επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας επικρατώντας 4-0 της Kilmarnock, μπροστά σε 4.592 θεατές στο Rugby Park.
H επικράτηση των Dons είναι άνετη, όμως σηκώνει πολύ συζήτηση ο τρόπος με τον οποίο άνοιξαν το σκορ, με τον Willie Collum να δίνει ένα αρκετά αμφισβητούμενο πέναλτι στο 24’. Σε μια φάση που φαίνεται να γίνεται φάουλ στον goalkeeper, Jamie MacDonald, από τον James Maddison, ο Collum έδειξε την άσπρη βούλα κι ο Adam Rooney εκτέλεσε εύχτοχα το πέναλτι κάνοντας στο 25’ το 0-1. Ο αμυντικός Andrew Considine προωθήθηκε σε ένα κόρνερ κι έκανε το 0-2 στο 50’ και στο 67’ από ένα ακόμα κόρνερ, ο Ash Taylor τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση κάνοντας το 0-3 για τους DonsO Adam Rooney σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.
Αυτή ήταν η 11η σερί νίκη της Aberdeen επί της Kilmarnock με τους Dons να φτάνουν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα (τέταρτη μαζί με τον προημιτελικό του League Cup) και να επιστρέφουν στην 4η θέση, αφήνοντας την ομάδα του Ayrshire στην προτελευταία θέση, ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Patrick Thistle.
KILMARNOCK: MacDonald, Hendrie, Burn (Addison 80), S Boyd, Taylor, Dicker, Adams (Tyson 55), Kiltie (Jones 62), McKenzie, K Boyd, Coulibaly.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Taylor, O'Connor, Considine, Shinnie, McLean, Hayes (Storey 79), McGinn (Burns 79), Maddison, Rooney (Stockley 79).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.