Αποθεώνει τους οπαδούς της Celtic o Roger Waters

O πρώην μπασίστας των Pink Floyd, Roger Waters, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους οπαδούς της Celtic, μέσω βίντεο στοTwitter, ενώ είχε παρουσιάσει εικόνες από τους φίλους των Bhoys με σημαίες της Παλαιστίνης, σε συναυλία του στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα!
Ο 73χρονος μουσικός αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη σύγκρουση ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, την κίνηση των οπαδών της Celtic να σηκώσουν σημαίες της Παλαιστίνης, χαρακτήρισε «ανόητη» την UEFA για το πρόστιμο που επέβαλλε και αποθέωσε την κίνηση των οπαδών της Celtic να μαζέψουν χρήματα που να ξεπερνούν το πρόστιμο, με την περίφημη καμπάνια "matchthefineforpalestine", για να δώσουν τα λεφτά που περισσεύουν σε φιλανθρωπίες. Ο Walters αναφέρει στο τέλος του βίντεο ότι είναι οπαδός της Arsenal αλλά δίνει συγχαρητήρια στους φίλους της Celtic τονίζοντας ότι είναι μαζί τους.
Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο του Walters στο οποίο υπάρχουν και στιγμιότυπα από τη συναυλία στο Μεξικό με τους οπαδούς της Celtic να ανεμίζουν σημαίες της Παλαιστίνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.