«Χτύπησε» στο β’ μέρος η Inverness, 3-0 εκτός τη Motherwell

Με γκολ των Carl Tremarco στο 57’, Lonsana Doumbouya στο 71’ και Liam Polworth στο 83’ η Inverness πήρε μεγάλη νίκη, μέσα στο Fir Park, επί της Motherwell και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα.
Κι όμως, παρά το τελικό σκορ, το ματς έδειχνε ότι θα ήταν πολύ κλειστό. Χωρίς σκορ το πρώτο μέρος, με τη Motherwell να βγάζει μερικές επικίνδυνες σέντρες και την Inverness να επιχειρεί μακρινά σουτ χωρίς τύχη.
Το γκολ του Carl Tremarco στο 57’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, για να γίνει το 0-2 στο 71’ από τον Lonsana Doumbouya . Οι Steelmen δεν είχαν απάντηση και το 0-3, με βολίδα του Liam Polworth έξω από την περιοχή, μετέτρεψε την ήττα της Motherwell σε διασυρμό. Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν στην προτελευταία θέση, 3 βαθμούς πάνω από την ουραγό Dundee, ενώ η Inverness βρέθηκε στην πρώτη εξάδα.

MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Moult, Bowman (McDonald 64), Cadden, Lasley, Clay (McFadden 77), MacLean (Ainsworth 78), McMillan.
INVERNESS CT: Fon-Williams, Tremarco, Warren, Meekings (Raven 87), Polworth, Draper, Doran (King 62), Vigurs, Tansey, McKay, Doumbouya (Boden 89).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.