Πρώτη εντός έδρας νίκη για Kilmarnock, 2-0 τη Hearts

H Kilmarnock πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Hearts.
Η Killie ξεκίνησε καλυτερα, αλλά ήταν η Hearts που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Tony Watt να βρίσκεται αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν στο 22’ τη χαμένη ευκαιρία τους, όταν ο Souleymane Coulibaly ξέφυγε από τα δεξιά και με ένα φαλτσαριστό σουτ άνοιξε το σκορ για την Kilmarnock. Οι Tony Watt και Conor Sammon έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σε καμία από τις δύο φάσεις όμως δε μέτρησε γκολ και στο 71’ ο Steven Smith «κρέμασε» με λόμπα έξω από την περιοχή τον goalkeeper των Jampos, Jack Hamilton,  διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
H Kilmarnock έπιασε στη βαθμολογία την 6η Inverness, ενώ η Hearts έχασε για πρώτη φορά μετά από 3 ματς και μαζί την ευκαιρία να ανέβει στην 2η θέση. Αντίθετα υποχώρησε στην τέταρτη.

KILMARNOCK: MacDonald, Hendrie, Addison, Boyd, Taylor, McKenzie, Smith, Dicker, Jones (Frizzell 89), Tyson (Boyd 89), Coulibaly.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Rossi, Rherras, Djoum, Kitchen (Buaben 88), Cowie, Muirhead, Watt (Walker 62), Sammon (Johnsen 62).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.