Mε …κατοστάρα του Miller οι Rangers, 1-0 την Inverness


Ο Kenny Miller σημείωσε το 100ο γκολ του με τη φανέλα των Rangers κι ήταν αρκετό για να δώσει στους Gers τη νίκη στο Caledonian επί της Inverness.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οπαδού των Gers, Ryan Baird, που ήταν και το μοναδικό θύμα του δυστυχήματος που έγινε πριν δύο βδομάδες. Οι Rangers ξεκίνησαν με τον Clint Hill, που γίνεται 38 ετών την Τετάρτη, στο κέντρο της άμυνας, απέναντι σε μια Inverness που μετρούσε 5 ματς χωρίς νίκη κι ο τεχνικός της, Richie Foran αναδείχθηκε προπονητής του μήνα για το Σεπτέμβριο.
Οι Rangers μπήκαν καλύτερα κι άνοιξαν το σκορ στο 22’. Ο Lee Wallace έβγαλε τη σέντρα για να πιάσει μια βολίδα ο Kenny Miller στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα ιστορικό γκολ για το Miller, το 100ο του με τη φανέλα των Rangers, που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Ο Miller έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ λίγο αργότερα, αλλά νικήθηκε από τον keeper των γηπεδούχων, Owain Fon Williams, που κατάφερε να σταματήσει και τον Martyn Waghorn στο 25’ πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή απόκρουση.
Ο Lonsana Doumbouya έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους όταν η κεφαλιά του έστειλε τη μπάλα άουτ και το ημίχρονο βρήκε τους Gers μπροστά στο σκορ. Ο Miller έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ και στο 46’ για να νικηθεί ξανά από τον εντυπωσιακό Owain Fon Williams, αλλά κι η Inverness έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 75’, όταν στην προσπάθεια του Aaron Doran η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή από τον Rob Kiernan.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους Gers να ανεβαίνουν στην 3η θέση πιάνοντας τη 2η Aberdeen που υποδέχεται αύριο τη Ross County. Για την Inverness ήταν η πρώτη ήττα μετά από 5 ματς.

INVERNESS CT: Fon Williams, Raven, Tremarco, Warren, Polworth, Draper, Vigurs (Doran 68), Tansey, King (Mulraney 68), McKay, Doumbouya (Fisher 89).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Hill, Kiernan, Wallace, Miller, McKay (Garner 70), Halliday, Kranjcar (Windass 75), Holt, Waghorn (Dodoo 70). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.