Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο Morrison

Ο Greg Morrison δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται μετά τον τραυματισμό του Liam Boyce. Το πλήγμα είναι μεγάλο για τη Ross County, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση αφού είναι επίσης τραυματίες οι Alex Schalk και Craig Curran.
Στην County αναμένεται να μάθουν σήμερα το σοβαρότητα του τραυματισμού του Boyce αλλά και του Curran ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρη η επιστροφή του Schalk για το ματς με την Aberdeen στο Pittodrie στις 15 Οκτωβρίου.
Ευκαιρία για τον 18χρονο Greg Morrison, που έχει εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες του το προπονητικό team της County. O νεαρός επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα στην ήττα με 2-0 από τη St Johnstone το Σάββατο και περιμένει να του δωθούν κι άλλες ευκαιρίες.
«Ήταν ένα απογοητευρικό αποτέλεσμα, αλλά ξεκίνησα για πρώτη φορά, ήταν μια περήφανη στιγμή για μένα κι είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα» είπε ο 18χρονος κυνηγός προσθέτοντας: «Ήταν κι η μαμά μου εκεί, της είχα στείλει μήνυμα ότι θα ξεκινούσα. Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχοντας το κεφάλι ψηλά.»
Ο Morrison είναι γιος αγρότη και πολλοί τον περιάζουν στην προπόνηση λέγοντας του ότι έχει τη δύναμη αγρότη κι ότι αρμέγει αγελάδες όταν γυρίζει σπίτι.
«Όταν γυρίζω σπίτι, πολλές φορές χρειάζεται να κοιμηθώ στη φάρμα. Πριν υπογράψω στην County, βοηθούσα στις δουλειές όταν γύρναγα από το σχολείο. Ξέρω βέβαια ποια δουλειά απολαμβάνω περισσότερο, υποθέτω δουλεύοντας στη φάρμα, με βοήθησε να χτίζω δύναμη, κάτι που βοηθά πολύ τώρα» κατέληξε ο νεαρός κυνηγός που δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται στη Ross County.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.