Oι Accies έσπασαν την παράδοση, 1-0 την Aberdeen

Η Hamilton νίκησε 1-0 την Aberdeen, μετά από 9 ματς χωρίς νίκη απέναντι στους Dons. Ο Alex D'Acol σημείωσε μόλις στο 6’ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα και σταμάτησε ένα αήττητο σερί 7 αγώνων για την Aberdeen.
Ο διαιτητής, Willie Collum, έδειξε την άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Anthony O'Connor πάνω στον Alex D'Acol, μια απόφαση που δείχνει αυστηρή, μιας κι υπήρχε ελάχιστη επαφή. Ο Βραζιλιάνος …παθών το εκτέλεσε εύστοχα βάζοντας νωρίς τους Accies μπροστά στο σκορ, με την Aberdeen να κυριαρχεί στη συνέχεια χωρίς αποτέλεσμα. Οι Dons έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους O'Connor, Adam Rooney και Andrew Considine, ενώ ζήτησαν και δύο πέναλτι σε σπρώξιμο του Kenny McLean και σε ανατροπή του Shay Logan, χωρίς να συγκινήσουν τον Collum. Η Hamilton κράτησε κι είχε τις στιγμές της με τους D'Acol, Mackinnon και Grant Gillespie.
Η νίκη φέρνει στην πρώτη εξάδα τη Hamilton που έφτασε τα 4 ματς χωρίς ήττα (ερχόταν από 3 σερί ισοπαλίες), ενώ κράτησε για πρώτη φορά μετά από 5 ματς ανέπαφη την εστία της. Η Aberdeen είδε να τελειώνει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων κι αν οι Hearts (εκτός με Kilmarnock) και St Johnstone (εκτός με Rangers) κερδίσουν αύριο, κάτι αρκετά δύσκολο, θα την ρίξουν στην 4η θέση.
Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της Hamilton με την Aberdeen, με τους Accies να σπάζουν μια εξαιρετική αρνητική παράδοση απέναντι στους Dons.

HAMILTON: Woods, Devlin, Gillespie, Imrie, Docherty (Redmond 84), D'Acol, Crawford (Longridge 90+3), MacKinnon, Brophy (Kurtaj 59), Sowah, Σαρρής.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Considine, O'Connor, Reynolds (Storey 65), Shinnie, McLean, Maddison (Pawlett 65), Burns (McGinn 64), Hayes, Rooney.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.