Hamilton-Aberdeen (preview)

Aπό 3 σερί ισοπαλίες έρχεται η Hamilton (που δεν είχε αγώνα το Σαββατοκύριακο), μετρώντας 5 ματς χωρίς νίκη. Και τα παίκτες αυτά ματς είναι στο γκολ/γκολ για τους Accies που αναμένεται να έχουν στην άμυνα τον αρχηγό τους Michael Devlin, που λείπε εδώ κι 6 βδομάδες μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Παραμένει όμως εκτός μάχης ένας άλλος centre-back, ο Dan Seaborne ενώ ούτε ο αριστερός μπακ, Darren Lyon, είναι ακόμα έτοιμος παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις.
Η Aberdeen νίκησε 2-0 τη Greenock Morton το Σάββατο και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία. Στο πρωτάθλημα οι Dons έρχονται από 4 σερί νίκες (οι δύο τελευταίες με 4-0), μετρού ουσιαστικά 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις Aberdeen και δε θα έχουν ούτε σε αυτό το ματς τον αμυντικό Ash Taylor που είναι ακόμα τραυματίας. Απών και ο εξτρεμ, Scott Wrigh, όμως ο αμυντικός, Scott McKenna, είναι στην αποστολή.  
Εντυπωσιακή παράδοση υπερ των Dons, με τη Hamilton να μετρά μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων. Η Aberdeen έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Hamilton δεχόμενη μόλις ένα γκολ, ενώ είναι η ομάδα που έχει κρατήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία της (4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.