Oι Saints 2-1, κράτησαν στον πάτο τη Dundee

Η St Johnstone νίκησε 2-1 τη Dundee στο Tayside derby, κρατόντας τους φιλοξενούμενους στο βυθό της βαθμολογίας. Οι Saints ανέβηκαν στην 4η θέση (ισόβαθμoι με την 3η Hearts), δύο βαθμούς μπροστά από τους Rangers,που αντιμετωπίζουν σε λίγο τη Celtic στο Hampden Park, στο δεύτερο ημιτελικό του League.
Η Dundee έφτασε τις 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Oι 3.646 θεατές που βρέθηκαν στο McDiarmid Park είδαν ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος, με τη Dundee να χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 13’ όταν ο Yordi Teijsse βρέθηκε απέναντι από τον Zander Clark αλλά σούταρε πάνω στον keeper των γηπεδούχων. Στο 20’ η Dundee απείλησε ξανά με σουτ του Tom Hateley που έδιωξε σε κόρνερ ο Zander Clark. Το κόρνερ εκτελέσθηκε με τον Yordi Teijsse να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Clark.
H St Johnstone ξύπνησε στο β’ κι απείλησε στο 51’ όταν ο Danny Swanson έπιασε μια βολίδα που απέκρουσε ο keeper της Dundee, Scott Bain. Στο 62’ το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ του Steven Anderson μετά από πάσα του Liam Craig σε στημένη φάση. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να κλειδώνουν το ματς στο 74’ όταν ο Kevin Gomis έκανε πέναλτι στον Steven MacLeanΈνα λεπτό αργότερα έγινε το 2-0, παρότι ο Scott Bain έπεσε στη σωστή γωνία, με το πέναλτι του Danny Swanson να είναι άπιαστο.
Νέο πέναλτι στο 78’, αυτή τη φορά για τη Dundee, με τον Steven Anderson να σπρώχνει τον Yordi Teijsse στην περιοχή. Ο Rory Loy εκτέλεσε εύστοχα στο 88’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Η Dundee έφτασε τα 9 ματς χωρίς, με 5 σερί ήττες κι αν δε συνέλθει σύντομα θα βρεθεί να παλεύει για την παραμονή της.

ST JOHNSTONE: Clark, Anderson, Davidson, MacLean, Wotherspoon, Swanson (Paton 89), Shaughnessy, Foster, Easton, Kane (Coulson 80), Craig.
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent, O'Dea, Hateley (76), Williams, Ross (Wighton 63), McGowan, Teijsse, El Bakhtaoui (Duffy 42), Gomis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.