Rangers-Celtic (preview)

Rangers και Celtic μονομαχούν στο Hampden Park για μια θέση στον τελικό του League Cup, όπου ήδη τους περιμένει η Aberdeen, που νίκησε χθες 2-0 τη Greenock Morton.
Οι Rangers θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τη βαριά ήττα τους στο πρωτάθλημα με 5-1, το Σεπτέμβρη, δε θα έχουν όμως στη διάθεση τους το μέσο Niko Kranjcar που τραυματίσθηκε στην προπόνηση. Αμφίβολος και ο αμυντικός Danny Wilson, ενώ θα λείψει λόγω τιμωρίας και από αυτό το ματς ο Joey Barton . Αναμένεται να επιστρέψει ο Jordan Rossiter που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Oι Rangers είναι σαφώς βελτιωμένοι από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σεπτέμβριο, όπως τόνισε ο αρχηγός των Gers, Lee Wallace, αλλά και το τεχνικός της ομάδας, Mark Warburton, που δήλωσε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά είναι οικονομική όχι αγωνιστική.
Ο Brendan Rodgers έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τη Celtic να θέλει να ξεπεράσει την ήττα της Τετάρτης στο Champions League από τη Gladbach (0-2). Ο τεχνικός των Bhoys δήλωσε ότι ανυπομονεί να παίξει στο Hampden Park κι ότι ο αγωνιστικός χώρος θα βοηθήσει την ομάδα του που στηρίζεται στην ταχύτητα. Παραδέχτηκε πάντως ότι παρότι η Celtic έχει το πάνω χέρι, προπόνησε τους παίκτες του στα πέναλτι καλού κακού.
Η Celtic αποκλείστηκε στα πέναλτι από τους Rangers στον περσινό ημιτελικό του κυπέλλου Σκωτίας, ενώ πρόπερσι είχε επικρατήσει 2-0 στα ημιτελικά του League Cup. Kαι οι δύο ημιτελικοί έγιναν στο Hampden Park, η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων έγινε στο Celtic Park για το πρωτάθλημα, με τη Celtic να θριαμβεύει με 5-1.
Τα πάντα μπορούν να συμβούν στον σημερινό ημιτελικό όπως δήλωσε και ο αρχηγός των Bhoys, Scott Brown, υπογραμμίζοντας πάντως ότι η ομάδα έχει το προβάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.