Σταματά το ποδόσφαιρο ο Tony Quinn της Queen's Park

Μετά από 15 χρόνια στην Queen’s Park, τη μοναδική ομάδα της καριέρας του, ο Tony Quinn αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός της Queens Park πήρε τη δύσκολη αυτή απόφαση αφού δεν κατάφερε να επανέλθει μετά από εγχείρηση στο ισχίο. O Quinn πήγε το 2001 στην Queens Park και παρότι έσπασε δύο φορές το πόδι του στην 15ετή θητεία του στους Spiders ήξερε ότι αυτή τη φορά δεν θα κατάφερνε να επανέλθει.
«Η Queens Park είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, έκανα φίλους για μια ζωή, έπαιξα εναντίον του Wayne Rooney, έπαιξα στο Parkhead εναντίον της Celtic σκόραρα σε βάρος των Rangers» είπε ο 35χρονος Quinn που έπαιξε σε 391 παιχνίδια για τους Spiders σημειώνοντας 48 γκολ, χωρίς να πάρει ούτε μία λίρα, αφού η Queens Park παραμένει ερασιτεχνικό σωματείο, πιστή στις αρχές και τις παραδόσεις της.
«Δεν πέρασε καιρός που εγώ κι η σύντροφος μου η Alanna κάναμε μια κορούλα και χρειάστηκε να αλλάξουμε δουλειές, ήταν κι αυτό ανάμεσα σε όσα σκέφτηκα πριν αποφασίσω να σταματήσω, αλλά δε θα εγκαταλείψω τελείως την ομάδα, ανυπομονώ να δουλέψω δίπλα στο Gus (σ.σ. MacPherson, ο προπονητής της ομάδας) για να μάθω περισσότερα γι αυτή την πλευρά του παιχνιδιού» κατέληξε ο Tony Quinn.
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του MacPherson: «Ο Tony είναι η επιτομή του τι σημαίνει Queens Park, είναι φοβερός χαρακτήρας και θα είναι σημαντική προσθήκη στο προπονητικό team» ενώ δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας Alan Hutchison: «Ο Tony πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στο σύλλογο για 16χρόνια, παρότι είχε ευκαιρίες να φύγει και να γίνει επαγγλεματίας, μένοντας πιστός στην ομάδα. Στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.