Gordon: «Θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη»

O Craig Gordon έκανε μια εκπληκτική απόκρουση την Τετάρτη, σε καρφωτή κεφαλιά του Luis Suarez, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποτρέψει την ήττα των πρωταθλητών Σκωτίας, με 2-0 από τη Barcelona. Μια ήττα που φέρνει τη Celtic στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου του Champions League, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Manchester City. O goalkeeper των Bhoys πιστεύει ότι η ομάδα του πήρε πολύτιμα μαθήματα που θα χρησιμοποιήσει στη διοργάνωση του χρόνου, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν φέτος ανταγωνιστική στην Ευρώπη.
«Οι εμφανίσεις μας ήταν καλές, μπορούμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο, δεν είδα τίποτα που να υποδηλώνει ότι είμαστε κατώτεροι» δήλωσε ο 33χρονος keeper τονίζοντας: «Δεν μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς, αλλά οι εμφανίσεις μας ήταν καλές και αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως σύνολο θα τα πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν.»
Η εκπληκτική απόκρουση στην κεφαλιά του Suarez είναι αποτέλεσμα δουλειάς, αφού μια παρόμοια φάση δουλεύεται στην προπόνηση από το γυμναστή των goalkeepers της Celtic, Stevie Woods, όπως αποκάλυψε ο Gordon που από τότε που ξακέρδισε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πραγματοποεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.
«Πιστεύω ότι δεν τα παρατάω ποτέ, αντιμετωπίζω τις προκλήσεις και προσπαθώ να τις ξεπεράσω. Πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες πριν τελειώσει η καριέρα μου, αλλά θα συνεχίσω να μαχομαι και να κάνω ότι μπορώ για να μείνω στην ομάδα» κατέληξε ο Craig Gordon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.