Καθαρά δίχτυα κι επιστροφή στις νίκες για Hearts

Η Hearts κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από 4 ματς κι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-0 της Motherwell.
O Bjorn Johnsen ήταν σε εξαιρετική φόρμα για τους γηπεδούχους, άνοιξε το σκορ στο 31’, έχασε άλλη μια ευκαιρία στη συνέχεια για να κάνει το 2-0 με κεφαλιά στο 49’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Robbie Muirhead.
Η Motherwell είχε τις ευκαιρίες της, όμως δύο φορές ο Faycal Rherras  έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, σε προσπάθειες των Scott MacDonald και Ben Heneghan. Ο εξαιρετικός Jamie Walker διαμόρφωσε το 3-0 στο 66’ μετά από πάσα του Arnaud Djoum που είχε φτιάξει και το πρώτο γκολ της Hearts.
Πρώτη νίκη μετά από 4 ματς για τη Hearts που απέχει μόλις 3 βαθμούς από τους δεύτερους Rangers, ενώ η Motherwell παρέμεινε στην πρώτη εξάδα, απέχει όμως μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία Patrick Thistle.

HEARTS: Hamilton, Paterson (L. Smith, 27'), Souttar, Rossi, Rherras, Walker, Kitchen, Cowie (Currie, 75'), Djoum, Muirhead, Johnsen (Sammon, 68').
MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Moult, Cadden (Hastie, 65'), Lasley, Clay, Ferguson (Ainsworth, 46') , McMillan (Hammell, 46'), McDonald.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.