Έσπασε την παράδοση η Dundee, 2-1 την Inverness

Η Dundee κατάφερε να νικήσει την Inverness για πρώτη φορά από το 2009 (μετά από 16 σερί αποτυχημένες προσπάθειες) και κατάφερε να βγεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και βρεθεί στην 7 (!) αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω της τους Highlanders.
O Craig Wighton άνοιξε το σκορ στο 25’ με ένα συρτό σουτ, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων με κεφαλιά ο Kostadin Gadzhalov στο 60’. Η Caley Thistle όμως μείωσε στο 81’ με κεφαλιά του Carl Tremarco, κάνοντας δραματικά τα τελευταία λεπτά. Οι Highlanders όμωςδεν μπόρεσαν να απειλήσουν στη συνέχεια, είχαν μόνο δύο σουτ έξω από την περιοχή που έφυγαν άουτ, ενώ τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Lewis Horner sto 94’. H Caley Thistle έπεσε στην 10η θές, μόλις ένα βαθμό πάνω από την Partick Thistle, ενώ έφτασε τα 4 ματς χωρίς νίκη.

DUNDEE: Bain, Gomis, Gadzhalov, O’Dea, Kerr, Hateley, McGowan, Vincent (Williams 63), Holt, Haber (Etxabeguren 89), Wighton.
INVERNESS CT: Fon Williams, Horner, Warren, Meekings, Tremarco, Vigurs (Cole 81), Tansey, Doran (Boden 74), Draper, King (Mulraney 65), Doumbouya.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.