Kilmarnock-Celtic (preview)

H Celtic πηγαίνει στο Rugby Park, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, μετρώντας 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις οι πρωταθλητές, θα δοκιμάσουν την ετοιμότητα των Tom Rogic και Emilio Izaguirre που επέστρεψαν από αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες, 24 ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Αμφίβολος ο Mikael Lustig που δεν πήγε λόγω τραυματισμού στην εθνική Σουηδίας, αμφίβολος κι ο Kolo Toure ενώ καιρό τώρα είναι εκτός μάχης ο Kieran Tierney με τον πρόβλημα στην άμυνα να είναι εμφανές για τους πρωταθλητές Σκωτίας που υποδέχονται την Τετάρτη τη Barcelona στο Champions League. H παράδοση είναι με τους Bhoys που μετρούν 11 ματς χωρίς ήττα στο Rugby Park, σημειώνοντας 3 γκολ, 3 γκολ ανά ματς μέσο όρο.
Η Kilmarnock μετρά δύο ματς χωρίς γκολ πριν τη διακοπή, με το 0-0 της με τη Hamilton να αποτελεί μαγική εικόνα αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μεγάλη απώλεια για την Killie ο επιθετικός Kris Boyd που αναμένεται να μείνει 8 βδομάδες εκτός αγώνων, εξαιρετικά αμφίβολος ο Miles Addison, είναι όμως έτοιμοι οι Scott Boyd και Steven Smith. Παραμένουν εκτός μάχης οι Greg Kiltie και Dapo Kayode, οι Charlee Adams και Callum McFadzean επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Dean Hawkshaw βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την εγχείρηση στο γόνατο.
Η Kilmarnock μετρά μόλις 4 νίκες σε 62 ματς στη μεγάλη κατηγορία με τη Celtic, τελευταία της επιτυχία ήταν τον Οκτώβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.