Ο Rodgers είδε βελτίωση, όχι όμως πέναλτι

O τεχνικός της Celtic, Bredan Rodgers, είδε την ομάδα του βελτιωμένη απέναντι στη Batcelona, παρότι το τελικό 0-2 να αφήνει τους πρωταθλητές Σκωτίας εκτός Ευρώπης.
«Ως προπονητής ζητάς βελτίωση κι αυτό είναι κάτι που είδαμε. Πιέσαμε ψηλά, είχαμε ενέργεια κι είμασταν συμπαγείς στην άμυνα. Η Barcelona δεν δημιούργησε όσες ευκαιρίες συνηθίζει» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys που θεωρεί καταλυτικό για την εξέλιξη του αγώνα το πέναλτι που κέρδισαν οι Καταλανοί.
«To πρώτο γκολ ήταν απογοητευτικό, κοιμηθήκαμε στην περιοχή, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά (σ.σ. του Dembele) αλλά τιμωρηθήκαμε με το πέναλτι. Δε νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Ο Luis Suarez είναι εξαιρετικός στο να προκαλεί τους αμυντικούς. Συνέκλινε προς τον Emilio (Izaguirre) που προσπάθησε να κρατήσει το χώρο του. Τον κράτησε και στριφογύρισε. Ήταν ένα σημείο-κλειδί για το ματς μιας και πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, ο διαιτητής δεν μας έδωσε τόσα πολλά» κατέληξε ο Rodgers που υπογράμμισε ότι ο ομάδα του συνέχισε να μάχεται και μετά το 0-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.