Δεν μιλά για treble o Gordon

Ο  Craig Gordon, δεν έχει δεχτεί γκολ στις εγχώριες διοργανώσεις από τότε που ξανακέρδισε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Celtic. O 33χρονος goalkeeper έφτασε τα 856 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, μετά το 3-0 της ομάδας του στον τελικό του League Cup επί της Aberdeen.
Αυτό ήταν το 100ο τρόπαιο στην ιστορία της Celtic, πρώτο με τον Brendan Rodgers στον πάγκο κι οι Bhoys είναι το φαβορί για τον 6ο σερί τίτλο τους, μιας και βρίσκονται 8 βαθμούς μπροστά από τους δεύτερους Rangers, έχοντας και δύο ματς στο χέρι.
Στο κύπελλο η Celtic κληρώθηκε με το νικητή του ζευγαριού Albion Rovers-Queen of the South κι είχε ξεκίνησαν συζητήσεις για treble, όμως ο goalkeeper αποφεύγει να μπει στη διαδικασία.
«Έχουμε παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά, η άλλη διοργάνωση κυπέλλου δεν έχει καν ξεκινήσει για μας. Γι αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο για τους άλλους να μας φτάσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 33χρονος keeper που είχε κερδίσει και το 2015 το League Cup με τη Celtic, χωρίς να δεχτεί γκολ ούτε τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.