Τυ-Χ-ερό 1-1 στο Perth

H Motherwell προηγήθηκε με αυτογκόλ του goalkeeper της St Johnstone Zander Clark στο 12’, για να ισοφαριστεί με ένα τυχερό γκολ του Chris Kane στο 62’ και να αποφύγει την ήττα μετά από 6 επισκέψεις της στο McDiarmid Park.
Δύο τυχερά γκολ λοιπόν, έκριναν την αναμέτρηση, με το τελικό 1-1 να φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα. Το αυτογκόλ του Zander Clark στο 12’ άλλαξε γρήγορα τα δεδομένα, με τη St Johnstone να αγγίζει την ισοφάριση στην εκπνοή του πρώτου μέρους,όμως ο Steven MacLean νικήθηκε από τον goalkeeper, Craig Samson.
O Samson ήταν άτυχος στο 62’ όταν απόκρουσε την προσπάθεια του Chris Kane, για να βρει η μπάλα ξανά στον επιθετικό της St Johnstone και να καταλήξει στα δίχτυα.
Η Motherwell έφτασε τα 4 ματς χωρίς νίκη, έφυγε τουλάχιστον χωρίς από το McDiarmid Park, όπου είχε γνωρίσει την ήττα στις 6 τελευταίες επισκέψεις της. Τρία ματς χωρίς ήττα για τη St Johnstone που κρατά με άνεση την 5η θέση.

ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Scobbie, Shaughnessy, Miller (Paton 70), Easton, Davidson, Wotherspoon, Coulson (Alston 45), MacLean, Kane (Cummins 83).
MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Cadden, Lasley (Ainsworth 74), Clay, Ferguson (Lucas 59), McMillan (Bowman 82), McDonald, Moult.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.