Γκέλα και αποδοκιμασίες για Hearts

Δεύτερο ματς με τον Ian Cathro στον πάγκο χωρίς νίκη για τη Hearts που  έμεινε στο 1-1 με την Partick Thistle, αποτέλεσμα που έγινε δεκτό με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Ο Cathro έκανε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο Ibrox το περασμένο Σάββατο, με τους Prince Buaben και Liam Smith να παίρνουν τη θέση των Faycal Rherras και Robbie MuirheadΤρεις αλλαγές για την Partick Thistle με τους Danny Devine, Ryan Edwards και Ade Azeez να ξεκινούν αντί των Ziggy Gordon, Chris Erskine και David Amoo.
Η Hearts ξεκίνησε δυνατά κι άνοιξε το σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Bjorn Johnson μετά από σέντρα του Liam Smith. Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, όμως η δυνατή κεφαλιά του Igor Rossi έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Partick Thistle. Oι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν νωρίς, με κεφαλιά του Sean Welsh στο 47, για να κυριαρχήσουν στη συνέχεια. Εννιά λεπτά αργότερα ο Ade Adeez βρέθηκε απέναντι στον keeper της Hearts, όμως ο Hamilton κατάφερε να αποκρούσει. Οι Jags έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, τη μία μετά την άλλη. Ο Booth έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Hamilton σταμάτησε τον Chris Erskine με μια εντυπωσιακή απόκρουση κι η κεφαλιά του Liam Lindsay έστειλε τη μπάλα άουτ. Το τελικό 1-1 αδικεί την Thistle κι οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες από τους οπαδούς της Hearts.

HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Rossi, L. Smith, Walker (Watt 74), Kitchen, Cowan, Buaben (Sammon 45), Djoum, Johnsen (Muirhead 74).
PARTICK THISTLE: Cerny, Booth, Welsh, Lindsay, Osman, Doolan, Barton, Elliott, Devine, Azeez (Erskine 67), Edwards.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.