Στη 2η θέση οι Rangers, 2-1 την Aberdeen

Σε ένα σκληρό και αμφίρροπο ματς οι Rangers επικράτησαν 2-1 της Aberdeen, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 10 παίκτες το ματς, για να βρεθούν ξανά μόνοι τους στη 2η θέση.
Οι Dons είχαν τις ευκαιρίες τους στο κατάμεστο Ibrox, με τον keeper των Gers, Wes Foderingham, να σταματά τον Graeme Shinnie και τον Stockley να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ από καλή θέση. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον 36χρονο Kenny Miller να κάνει το 1-0 στο 52’. Το 2-0 έγινε με δυνατό σουτ του Lee Hodson στο 70’ κι όταν ο Clint Hill πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91’ ήταν αργά για την Aberdeen που μείωσε στο 94’ με κεφαλιά του Andrew Considine. Ένα λεπτό αργότερα, έμειναν και οι Dοns με 10 παίκτες όταν πήρε δεύτερη κίτρινη ο Ryan Jack. Ήταν η 10η ήττα στις 12 τελευταίες επισκέψεις της Aberdeen στο Ibrox, οι Dons όμως έχουν δύο ματς στο χέρι κι αν τα πάρουν θα βρεθούν αυτή στη 2η θέση. Εκεί όμως είναι τώρα οι Rangers, που εκμεταλλεύθηκαν την ισοπαλία της Hearts στα Highlands με τη Ross County.

RANGERS: Foderingham, Hodson, Hill, Kiernan, Wallace, Halliday, Holt, O'Halloran (Waghorn 66), Miller (Tavernier 64), Garner, McKay (Forrester 77).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Taylor, Reynolds, Considine, Jack, Shinnie (Pawlett 76), McLean (McGinn 76), Hayes, Maddison, Stockley (Rooney 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.