E-X-ασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και τη 2η θέση η Hearts

Η Hearts έμεινε στο 2-2 στα Highlands με τη Ross County, αφού ευστόχησσε μόνο στο ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε στα τελευταία λεπτά. Έπεσε έτσι στην 3η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τους Rangers που κέρδισαν 2-1 την Aberdeen.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Jay McEveley, όμως η Hearts κατάφερε να γυρίσει το ματς σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Οι Bjorn Johnsen και Arnaud Djoum διεκδίκησαν το γκολ της ισοφάρισης στο 66’, το οποίο καταλογίστηκε τελικά στον δεύτερο. Ο Callum Paterson έκανε το 1-2 στο 67’ για τη Hearts, για να βρει τη μπάλα με το χέρι ο Alim Ozturk στο 86’ και να καταλογιστεί πέναλτι υπερ των Staggies. To εκτέλεσε εύστοχα ο Liam Boyce φέρνοντας το ματς στα ίσα, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με ένα πέναλτι που καταλογίσθηκε στις καθυστερήσεις. Το έκανε ο Andrew Davies στον Jamie Walker στο 95’. Ο Walker που το κέρδισε ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο keeper των γηπεδούχων, Scott Fox, κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας όρθια την County που έφτασε τα 4 ματς χωρίς ήττα. Σκληρή εξέλιξη για τη Hearts, στο πρώτο της μας, χωρίς τον Robbie Neilson στον πάγκο μετάτ ο 2014, φαντάζει ως δίκαιο αποτέλεσμα.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davis, Van der Weg, McEveley, Routis, Chow (Woods 83), Dingwall (Dow 85), Gardyne, Curran (Schalk 67), Boyce.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Rossi (Ozturk 77), Souttar, Rherras, Kitchen, Cowie (Buaben 85), Djoum, Walker, Muirhead (Sammon 67), Johnsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.