«Άγιο» είχε η Aberdeen, 0-0 με St Johnstone

Η Aberdeen μπορεί να παραχώρησε 0-0 στη St Johnstone και να βρέθηκε στο -4 από τους δεύτερους Rangers, θα μπορούσε όμως και να χάσει το ματς, με τους Saints να έχουν δοκάρι στο φινάλε της αναμέτρησης.
Oι Dons είχαν μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Considine να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά κι είχαν την κατοχή στο β’ μέρος όμως ήταν οι Saints που έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες. Ο αμυντικό των γηπεδούχων, Graeme Shinnie, γύρισε πίσω τη μπάλα χωρίς να βλέπει, ο Blair Alston πετάχτηκε για να τη στείλει ελάχιστα άουτ. Στο 87’ ο David Wotherspoon εκτέλεσε φάουλ απευθείας για να αποκρούσει δύσκολα ο Joe Lewis στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Wotherspoon είχε κι ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 91’ που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Η St Johnstone έμεινε αήττητη στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Pittodrie για το πρωτάθλημα, ενώ φέτος μετρά μόλις μία ήττα σε 8 εκτός έδρας ματς.

ABERDEEN: Lewis, Shinnie (Burns 88), Considine, McLean, Rooney, McGinn (Stockley 45), Hayes, O'Connor, Pawlett (Logan 46), Jack, Maddison.
ST JOHNSTONE: Clark, Anderson, Shaughnessy, Easton, Foster, Coulson (Alston 68), Davidson, Wotherspoon, Craig, Kane (Cummins 71), MacLean.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.