Kαι 2η θέση και ρεβάνς για Rangers, 2-0 τη Hearts

Με γκολ των Rob Kiernan στο 29’ και Barrie McKay στο 51’ οι Rangers νίκησαν 2-0 τη Hearts και πήραν ρεβάνς για την ήττα τους πριν 10 μέρες στο Εδιμβούργο. Ταυτόχρονα εκμεταλλεύθηκαν το 0-0 της Aberdeen με τη St Johnstone κι άφησαν 4 βαθμούς πίσω τους Dons που έχουν όμως ένα ματς στο χέρι.
Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι Gers ωστόσο η Hearts ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα με τον Don Cowie, όμως ο μέσος των φιλοξενούμενων υποδείχθηκε offside. Στο 29’ οι Rangers άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Rob Kiernan μετά από εκτέλεση φάουλ του James Tavernier και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 51’ με τον Barrie McKay μετά από πλάγιο που εκτέλεσε ο Lee Wallace. Ήταν η πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο που βρήκε δίχτυα ο McKay και το γκολ του ήταν αυτό που σφράγισε την αναμέτρηση. Απογοητευτικό ντεμπούτο για τον Ian Cathro στον πάγκο της Hearts που έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τους Rangers. H oμάδα του Mark Warburton άφησε 4 βαθμούς πίσω της την Aberdeen, με τους Dons να έχουν ένα μαρς στο χέρι, κι είναι 8 βαθμούς πίσω από τη Celtic, όμως οι Bhoys έχουν 3 ματς λιγότερα.

RANGERS: Foderingham, Hodson, Kiernan, Wilson, Wallace, Tavernier, Holt, Halliday, Miller (Waghorn 60), Garner (Dodoo 88), McKay (90+1).
HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Rossi, Rherras, Walker (Watt 51), Kitchen, Cowie (L.Smith 81), Djoum, Muirhead (Sammon 69), Johnsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.