Ακάθεκτη η Celtic, 2-1 τη Dundee

H Celtic συνέχισε την αήττητη (20 σερί ματς στις εγχώριες διοργανώσεις) πορεία επικρατώντας 2-1 της Dundee, φτάνοντας στο +11 από τους δεύτερους Rangers, ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.
Οι Bhoys πίεσαν από την αρχή, έκλεισαν τη Dundee στα καρέ της κι είχαν δοκάρι στο 10’ με τον εντυπωσιακό Leigh Griffiths. H Celtic συνέχισε να χάνει ευκαιρίες κι όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε χωρίς σκορ.Ο Leigh Griffiths όμως είχε διαφορετική άποψη και με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Scott Bain στο 45’. Ο Nir Bitton με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0 στο 57’, όμως το ματς δεν είχε τελειώσει.
Ο Marcus Haber έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι στο 68’ και στο 69’ μείωσε σε 2-1 για τη Dundee. Oι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση  κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Faisal El Bakhtaoui, με τη Celtic να κρατά τελικά τη νίκη. Είναι η 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Brendan Rodgers που έχει αφήσει 11 βαθμούς πίσω τους Rangers, έχοντας δύο ματς στο χέρι. Η Dundee βρέθηκε στην 10η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Partick Thistle, αλλά και 4 βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα.

CELTIC: Gordon, Gamboa, Simunovic, Sviatchenko, Izaguirre, Bitton, Armstrong, Rogic (McGregor 45), Christie, Mackay-Steven (Sinclair 67), Griffiths (Dembele 78).
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent, O'Dea, Hateley (El Bakhtaoui 87), Williams (O'Hara 64), Haber, Gadzhalov, Kerr, Wighton, Gomis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.