Με 10 παίκτες οι Staggies, 2-1 την Aberdeen

Η Ross County πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Aberdeen, σκοράροντας στο 88’, παρότι έπαιζε από το 82’ με παίκτη λιγότερο. Μια νίκη που την έστειλε στην πρώτη εξάδα κι άφησε τους Dons 7 βαθμούς πίσω από τους δεύτερους Rangers.
Η Αberdeen έχει βέβαια ένα ματς λιγότερο, αλλά δεν της φτάνει πια για να πιάσει τους Gers. Μια Aberdeen που ξεκίνησε καλύτερα, πίεσε και θα είχε προηγηθεί αν δεν έβρισκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Scott Fox. Ο goalkeeper των Staggies απέκρουσε το σουτ του Kenny McLean κι έκανε μια ακόμα εντυπωσιακότερη επέμβαση στη συνέχεια σε εκτέλεση φάουλ του Jonny Hayes. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ross County άνοιξε το σκορ. Ο Michael Gardyne έβγαλε τη συρτή σέντρα κι ο Liam Boyce με προβολή έκανε το 1-0 στο 26’
Ο Niall McGinn μπήκε στο 53’ και στο 68’ έφερε το ματς στα ίσα για τους Dons που έψαξαν και το δεύτερο γκολ. Η δουλειά τους φάνηκε να γίνεται ευκολότερη, όταν αποβλήθηκε στο 82’ ο Van der Weg για ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Jonny Hayes, όμως η County προηγήθηκε ξανά κόντρα στα δεδομένα. Σέντρα από τον Alex Schalk πέταγμα του Andrew Davies, με την κεφαλιά του Ryan Dow να κάνει το 2-1 στο 88’Αυτή τη φορά οι Dons δεν είχαν απάντηση, η Ross County έφτασε τα 6 ματς χωρίς ήττα και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα.

ROSS COUNTY: Fox, Routis, Davies, Boyce, Van der Weg, Quinn, Fraser, Chow, Dingwall (Dow 58), Gardyne (Franks 66) Curran (Schalk 76).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Consodine, O'Connor, Shinnie, Jack (Storey 86), McLean, Maddison, Burns (McGinn 53), Stockley (Rooney 61), Hayes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.