Celtic-Ross County (preview)

13 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και 22 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μετρά η Celtic, που θα έχει στη διάθεση της το Leigh Griffiths, αφού ο επιθετικός των πρωταθλητών ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο 3-0 επί της Hamilton. Σε αυτό το ματς όμως αποβλήθηκε ο μέσος Callum McGregor και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ένας άλλος μέσος, ο Tom Rogic, είναι τραυματίας και δίνει αγώνα για να προλάβει το ντέρμπι με τους Rangers το Σάββατο. Παραμένει εκτός μάχης ο αριστερός μπακ, Kieran Tierney
Η Ross County μετρά από μία ισοπαλία τις 3 τελευταίες σεζόν στο Celtic Park, έχει υποστεί όμως και 3 ήττες το ίδιο διάστημα στην έδρα των πρωταθλητών.
Η ήττα της με 3-1 από την Partick Thistle ήταν η πρώτη μετά από 6 ματς για τους Staggies που θα πάνε στη Γλασκώβη χωρίς τον αμυντικό Kenny van der Weg που αθ εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Ο εξτρεμ Chris Burke ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι αναμένεται να είναι στην αποστολή, όμως ο επιθετικός Michael Gardyne είναι τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.