Στην κορυφή της Championship η Dundee Utd

Η Dundee Utd νίκησε 2-1 τη St Mirren φτάνοντας τα 14 ματς χωρίς ήττα κι ανέβηκε στην κορυφή της Championship.
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, με το λάθος του αμυντικού Coll Donaldson (που είχε μπει στη θέση του τραυματία Mark Durnan στο 25) να δίνει την ευκαιρία στον John Sutton να ανοίξει το σκορ στο 27’.Ένα οδυνηρό γκολ για τη United αλλά και για τον goalkeeper της, Cammy Bell, που ήθελε 4 λεπτά ακόμα για να σπάσει το ρεκόρ του Hamish McAlpine. Ο θρυλικός keeper της Dundee United είχε κρατήσει για 615 λεπτά ανέπαφη την εστία του, ένα ρεκόρ που κρατά από το Σεπτέμβριο του 1977. 
Ο Scott Fraser ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους γηπεδούχους που γύρισαν το ματς με τον Simon Murray να σημειώνει το ένατο φετινό του γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η St Mirren πίσε χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος κι η Dundee Utd ανέβηκε στην κορυφή της Championship, αφού η Hibernian έμεινε στο 1-1 με τη Raith Rovers.
H oμάδα του Ray McKinnon, έφτασε τα 12 ματς χωρίς ήττα στην Championship, 14 σερί σε όλες τις διοργανώσεις.
DUNDEE UNITED: Bell, Dillon, Dixon, Durnan (Donaldson 25), Spittal, Murray (Smith 80), Fraser, Telfer (Van der Velden 69), Edjenguele, Flood, Andreu.
ST MIRREN: Gallacher, Naismith, Irvine, Mackenzie (Baird 18), Quinn (Clarkson 60), Mallan, Sutton, McAllister (Shankland 79), Webster, Morgan, Magennis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.