Δύσκολα οι Rangers, 1-0 την Inverness

Χάρη σε ένα γκολ που χρεώθηκε τελικά στον Martyn Waghorn (η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Brad McKay πριν καταλήξει στα δίχτυα), στο 13’, οι Rangers νίκησαν 1-0 την ουραγό Inverness φτάνοντας τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.
Οι Highlanders έχασαν στο 12’ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Losana Doumbouya, να μην μπορεί να νικήσει τον Wes Foderingham, κι ένα λεπτό αργότερα οι Rangers άνοιξαν το σκορ. Ο Martyn Waghorn ξέφυγε από τον αντίπαλο του κι έπιασε το σουτ από δύσκολη θέση, η μπάλα άλλαξε πορεία στον αμυντικό της Caley Thistle, Brad McKay, για να καταλήξει στα δίχτυα του Owain Fon Williams. Οι Rangers έχασαν μια ευκαιρία με τον
Andy Halliday όμως η Thistle έχασε μια ακόμα μεγαλύτερη με τον Greg Tansey, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Foderingham, ενώ είχε ακόμα μία πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Polworth να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Ο goalkeeper των Rangers σταμάτησε τον Alex Fisher στο δεύτερο μέρος, με τους Higlanders να χάνουν ακόμα μια ευκαιρία με τον Aaron DoranΟ Joe Garner έχασε στο 67’ την ευκαιρία να διώξει το άγχος από τους γηπεδούχους στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα άουτ, με τους Rangers να χάνουν άλλη μια ευκαιρία στο 77’ όταν ο Jason Holt νικήθηκε από τον Owain Fon WilliamsΟ Wes Foderingham ήταν αυτός που κράτησε τη νίκη για τους Gers αποκρούοντας το σουτ του Alex Fisher στο τελευταίο λεπτό.
Πολλές φάσεις για την Inverness, σε μια κακή μέρα για τους Rangers, όμως οι γηπεδούχοι πήραν την τέταρτη σερί νίκη τους, αφήνοντας την Caley Thistle για όγδοο σερί ματς χωρίς νίκη στο βυθό της βαθμολογίας.

RANGERS: Foderingham; Hodson, Kiernan, Hill, Wallace, Tavernier (Windass 59), Halliday, Holt, Waghorn (Forrester 71), Garner, McKay (Miller 59). 
INVERNESS CT: Fon Williams, McKay, Warren, Meekings, Tremarco, Tansey, Polworth, Draper, Cole (Boden 84), Vigurs (Doran 73), Doumbouya (Fisher 79). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.