Επική ανατροπή η Dundee, 3-2 τη Hearts

Ούτε με προβάδισμα δύο γκολ δεν μπορεί να κερδίσει η Hearts του Cathro. Oι Jampος προηγήθηκαν 2-0 στο στο 48’ στο Dens Park, όμως η Dundee πραγματοποίησε μια ηρωϊκή ανατροπή επικρατώντας με 3-2 στο 93’.
Η Hearts μπήκε πολύ δυνατά κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ όταν ο Jamie Walker ανατράπηκε στην περιοχή από τον Kevin Gomis κι εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι που κέρδισε κάνοντας το 0-1. Απόλυτη κυρίαρχος η Hearts στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, αν δεν έβρισκε απέναντι της έναν εκπληκτικό Scott Bain. Ο goalkeeper της Dundee έκανε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις σταματώντας τους  Jamie Walker και Calum PatersonΗ Hearts βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε, νωρίς στο δεύτερο μέρος, όταν ο Callum Paterson έκανε με κεφαλιά το 0-2 στο 48’. Το ματς όμως δεν είχε κριθεί, κάθε άλλο. Ο Darren O'Dea μείωσε σε 1-2 στο 54’ ξαναβάζοντας τους γηπεδούχους στο παιχνίδι και στο 71’ ο Paul McGowan (που είχε μπει στο 53’) έφερε το ματς στα ίσα με την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων στα ύψη.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Don Cowie στο 65’ σίγουρα επηρέασε τη Hearts, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κρατήθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεων. Τρία ήταν αρκετά για τη Dundee που έφτασε στην ολική ανατροπή με κεφαλιά του Marcus Haber στο 93’.
Η Dundee πήρε μια τεράστιας σημασίας (βαθμολογικής και ψυχολογικής) κι έφτασε στον ένα βαθμό την 6η Ross County. Kαταστροφικό αποτέλεσμα για τη Hearts που έφτασε τα 3 ματς χωρίς νίκη με τον Cathro στον πάγκο (2 ήττες και μία ισοπαλία), 4 από τότε που έφυγε ο Robbie Neilson για να αναλάβε τους MK Dons. Oι Jampos παρέμειναν στην 4η θέση όμως είναι 3 βαθμούς πίσω (και με ένα ματς παραπάνω) από την Aberdeen, ενώ τους πλησίασε στον ένα βαθμό και η St Mirren.
DUNDEE: Bain, Gomis (Etxabeguren 45), O'Dea, Gadzhalov, Holt, O'Hara (McGowan 53), Hateley, Vincent, Kerr, Wighton, Haber.
HEARTS: Hamilton, Smith (Rherras 90+5), Rossi, Souttar, Paterson, Nowak, Kitchen, Walker (Watt 90+2), Sutchuin-Djoum, Cowie (Muirhead 65), Johnsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.