Επιτέλους νίκη για Hearts, 4-0 την Kilmarnock

H πρώτη νίκη της Hearts, στην εποχή Cathro, ήρθε με το εμφατικό 4-0 επί της Kilmarnock, στο τέταρτο ματς του 30χρονου τεχνικού στον πάγκο των Jampos. Ήταν η πρώτη νίκη της Hearts μετά από 4 ματς (στα 3 ήταν ο Cathro στον πάγκο) κι η γκρίνια έδωσε τη θέση της στον ενθουσιασμό στις κερκίδες του Tynecastle, με τους Jampos να έχουν δοκάρι κι ένα χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
H Kilmarnock ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, μόλις στο 6', όταν ο Kris Boyd βρέθηκε απέναντι από τον goalkeeper των γηπεδούχων, Jack Hamilton, αλλά δεν έκανε το κοντρόλ που θα ήθελε κι η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Δύο λεπτά αργότερα η Hearts άνοιξε το σκορ με γκολ του Callum Paterson, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ των γηπεδούχων τραυματίσθηκε κι αποχώρησε στη συνέχεια από το ματς. Η Hearts έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 21’, όμως η κεφαλιά του Bjorn Johnsen έφυγε ελάχιστα άουτ. Το 2-0 έγινε στο 42’ με τον Arnaud Djoum μετά από σέντρα του Liam Smith κι η Kilmarnock ήταν τυχερή που δεν τελείωσε το ημίχρονο με παίκτη λιγότερο μετά από άγαρμπο φάουλ του Will Boyle στον Prince Buaben. Ο αμυντικός της Killie έπρεπε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής, Craig Thomson, όμως είχε άλλη άποψη.
Η Hearts έκανε το 3-0 νωρίς στο β’ μέρος, στο 48’ με τον Jamie MacDonald και συνέχισε τις επιθέσεις ψάχνοντας ένα τέταρτο γκολ. Το πέτυχε στο 70’, πάλι με τον Jamie MacDonald, ενώ είχε και δοκάρι στο 83’ με τον Πολωνό  Krystian Nowak, στο ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Dario Zanatta κέρδισε πέναλτι από τον Gary Dicker κι ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει, όμως η μπάλα «βρήκε» στον goalkeeper Jamie MacDonald και το δοκάρι και το σκορ έμεινε στο 4-0.
Πλέον εμφατική εμφάνιση και νίκη για τη Hearts που διατηρήθηκε στην 4η θέση και πλησίασε στον πόνο την 3η Aberdeen, έχοντας όμως κι ένα ματς παραπάνω από τους DonsΠέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Kilmarnock  που θα παίξει με την Partik Thistle εκτός έδρας τη Hogmanay (Παραμονή της Πρωτοχρονιάς).

HEARTS: Hamilton, Paterson (Smith 15), Souttar, Rossi, Rherras, Nowak, Kitchen, Buaben (Muirhead 65), Walker (Zanatta 77), Djoum, Johnsen.
KILMARNOCK: MacDonald, Taylor, Wilson, Boyle (Webb 72), Stevie Smith, Adams, Dicker, Martin Smith (Jones 57), Coulibaly, Tyson, Kris Boyd (Hawkshaw 57). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.