Hearts-Aberdeen (preview)

Μάχη απόψε στο Εδιμβούργο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν και αυτή τη σεζόν να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι με νίκη πιάνουν στην 3η θέση την Aberdeen, με τους Dons να έχουν ένα ματς στο χέρι. H Hearts επέστρεψε στις νίκες, μετά από 4 ματς, με το εμφατικό 4-0 επί της Kilmarnock χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Πρώτη νίκη μετά από 3 ματς με τον Ian Cathro στον πάγκο, επισκιάστηκε όμως από το σοβαρό τραυματισμό του δεξιού μπακ, Callum Paterson, που αναμένεται να μείνει μέχρι και 10 μήνες εκτός αγώνων.
Ο Don Cowie φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, η συμμετοχή του όμως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, κάτι που ισχύει και για τον Prince Buaben, με τον μέσο Sam Nicholson να παραμένει εκτός μάχης.
Η Aberdeen έρχεται από 2 σερί νίκες, είναι 5 βαθμούς πίσω από τους Rangers, έχει όμως ένα ματς στο χέρι και θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευθεί τυχόν απώλεια των Gers στο αυριανό ντέρμπι με τη Celtic. Kανένα πρόβλημα για τον Derek McInnes που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Οι δύο ομάδες έφεραν 0-0 στο Pittodrie τον Αύγουστο τις 3 προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις τις είχε κερδίσει η Hearts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.