Πήρε μπρος η Partick Thistle, 2-0 τη Dundee

Με γκολ των Booth στο 16’ και Doolan η Thistle πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της κι ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Mία μόλις αλλαγή έκανε ο Alan Archibald με τον Adam Barton να ξεκινά αντί του Stevie Lawless στα χαφ, ενώ ο τεχνικός της Dundee, Paul Hartley, είχε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Julen Etxabeguren ξεκίνησε αντί του Kevin Gomis στην άμυνα, ενώ ο Tom Hateley πήρε τη θέση του Mark O'Hara στα χαφ.
Ήταν να μην πάρουν μπρος οι Jags. Με αυτοπεποίθηση από τη νίκη τους στα Highlands, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς από το πρώτο μέρος.
Ο full-back, Callum Booth, έδωσε το προβάδισμα στην Partick Thistle, με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 16’, για να γίνει το 2-0 στο 44’, με τον Chris Erskine να πιάνει το χαμηλό σουτ που απέκροουσε ο keeper, Scott Bain, για να πάρει την επαναφορά ο Doolan και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Dundee είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως να απειλήσει, η Thistle έφτασε τελικά σε μια εύκολη νίκη, δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα κι ενώ την Παρασκευή ήταν ουραγός τώρα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.
Όσο για τους Dark Blues, έχασαν για πρώτη φορά μετά από 3 σερί νίκες στο Firhill κι είναι στο +3 από το βυθό της βαθμολογίας.

PARTICK THISTLE: Cerny, Booth, Welsh, Lindsay (Gordon 45), Osman, Doolan, Erskine (Azeez 66), Barton, Elliott, Devine, Edwards.
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent (El Bakhtaoui 58), O'Dea, Hately, Extabeguren, McGowan, Haber, Gadzhalov, Kerr, Wighton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.