Οι Saints το …έ-Χ-ουν με Rangers

Η St Johnstone έκοψε πάλι βαθμούς από τους Rangers, μετά το 1-1 στο Ibrox, έφερε το ίδιο σκορ και στην έδρα της, με τους Gers να μένουν στο -16 από την πρωτοπόρο Celtic.
O μέσος της St Johnstone, Murray Davidson, ήταν τιμωρημένος και τη θέση του πήρε ο Steven MacLean, ενώ οι Danny Swanson και Chris Kane ήταν στον πάγκο δίνοντας τη θέση τους στους Paul Paton και Graham Cummins για την ομάδα του Tommy WrightΤρεις αλλαγές και για τους Rangers, με τον αρχηγό, Lee Wallace (που χτύπησε στο ματς με την Inverness) να μένει εκτός αποστολής και τους Martyn Waghorn και Lee Hodson να είναι στον πάγκο. Οι  Danny Wilson, Josh Windass και Kenny Miller ξεκίνησαν στη θέση τους.
Οι Rangers ξεκίνησαν πολύ δυνατά κι είχαν ένα δυνατό σουτ του Kenny Miller στο 14’ που απέκρουσε δύσκολα ο goalkeeper των γηπεδούχων, Zander Clark, ενώ 4 λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι σε σουτ του James TavernierΆνοιξαν τελικά το σκορ στο 23’, όταν το σουτ του Joe Garner απέκρουσε ο Zander Clark χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα κι ο επερχόμενος Barrie McKay την έστειλε στα δίχτυα.
Οι Saints όμως έφεραν το ματς στα ίσα πέντε λεπτά αργότερα. Ο Rob Kiernan γύρισε τη μπάλα στον goalkeeper του, Wes Foderingham, όχι όπως θα έπρεπε, για να πεταχθεί ο Steven MacLean και να τη στείλει στα δίχτυα αποφεύγοντας τον keeper των Gers. Οι γηπεδούχοι προσαρμόστηκαν άμεσα στις απαιτήσεις του αγώνα και το σύστημα των Rangers, ζορίζοντας αρκετά τους φιλοξενούμενους. Οι Gers έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τους Barrie McKay και Josh Windass, όμως είχε κι η St Johnstone τη στιγμή της με τον  Steve MacLean να ζητά πέναλτι σε μονομαχία του με τον Danny Wilson.
Το τελικό 1-1 αφήνει τους Rangers 16 βαθμούς πίσω από τη Celtic, διακόπτοντας το σερί των 4 νικών. Η St Johnstone έφτασε τα 5 ματς χωρίς ήττα, διατήρησε το αήττητο της το Δεκέμβριο κι είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω από την 4η Hearts, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι.
ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Easton, Anderson, Shaughnessy, Wotherspoon (Swanson 78), Alston (Scobbie 44), Millar (Craig 69), Paton, MacLean, Cummins.
RANGERS: Foderingham, Wilson, Hill (Hodson 66), Kiernan, Tavernier, Halliday, Holt, Windass, McKay, Garner (Waghorn 62), Miller (O’Halloran 81).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.