Με Waghorn οι Rangers, 2-1 τη Hamilton

Χάρη σε δύο γκολ του Martyn Waghorn οι Rangers επικράτησαν 2-1 της Hamilton μέσα στο New Douglas Park, φτάνοντας τις 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια τους.

Ο Mark Warburton έβαλε τον -περυσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας- Martyn Waghorn στο βασικό σχήμα και δικαιώθηκε στο έπακρο, όμως πριν ανοίξει το σκορ οι Gers είχαν απλά μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον εντυπωσιακό Greg Docherty, ο τραυματισμός του οποίου στο 40’ έμελλε να αποδειχθεί καθοριστικός. Οι Rangers είχαν δύο καλές στιγμές με τους Jason Holt and Martyn Waghorn, για να πάρουν τελικά το προβάδισμα μετά από συνδυασμό και των δύο. Ο Holt έβγαλε τη σέντρα κι ο Waghorn έκανε το 0-1 στο 45’ κλείνοντας ιδανικά το ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους. 
Στο 52’ το ματς φάνηκε να έχει κριθεί όταν ο Waghorn έκανε το 0-2, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στη συνέχεια. Οι Accies είχαν μια καλή στιγμή με τον Alex D'Acol, αλλά οι Gers έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ, μια φορά με τον Tavernier και δύο με τον Garner. Δεν τα κατάφεραν, κι ο Warburton έβγαλε στο 76’ τον Waghorn, για να πάρει το χειροκρότημα της εξέδρας, όμως η Hamilton σκόραρε στο επόμενο λεπτό. Ήταν ο Dougie Imrie που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μια σίγουρη νίκη έγινε αγχωτική για τους φιλοξενούμενους. Οι Accies πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος, οι Rangers πήραν την τρίτη σερί νίκη τους κι απέκτησαν διαφορά 7 βαθμών από την 3η Aberdeen, με τους Dons να έχουν δύο ματς στο χέρι. Η Hamilton έφτασε τα 12 ματς χωρίς νίκη κι απέχει μόλις δύο βαθμούς από την ουραγό Partick Thistle.

HAMILTON: Woods, Devlin, Gillespie, Imrie, Docherty (Donati 40), D'Acol (Bingham 63), Redmond (Brophy 81), Crawford, MacKinnon, McMann, Σαρρής.
RANGERS: Foderingham; Hodson, Kiernan, Wilson, Wallace; Tavernier, Holt, Halliday; McKay, Garner, Waghorn (Forrester 76).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.