Hamilton-Rangers (preview)

Μετά από 5 σερί ισοπαλίες, η Hamilton έχασε 1-0 στο Celtic Park την Τρίτη, σε ένα ματς που στάθηκε μεν τυχερή, αλλά έδειξε για ακόμα μια φορά αμυντική συνέπεια. Έφτασε όμως τα 11 ματς χωρίς νίκη, 7 από τα οποία έληξαν ισόπαλα. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στην άμυνα απόψε με τον αρχηγό της ομάδας, Michael Devli, και τον Danny Seaborne να είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού, ενώ παραμένουν εκτός μάχης ο goalkeeper Remi Matthews και οι Gramoz Kurtaj, Jesus Garcia Tena και Craig Watson.
Οι Rangers μετά το 2-1 επί της Aberdeen επικράτησαν και 2-0 της Hearts και δείχνουν να αγκαλιάζουν τη 2η θέση. Οι Gers κράτησαν για έκτη φορά ανέπαφη την εστία τους στο φετινό πρωτάθλημα, μόνο η Celtic μετρά περισσότερες φορές έχοντας σε 7 ματς «καθαρά δίχτυα». Οι Rangers μετρούν 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια τους και θα έχουν στη διάθεση τους και τον αμυντικό Clint Hill που εξέτισε την ποινή του. Παραμένουν εκτός μάχης οι μέσοι Niko Kranjcar, Jordan Rossiter και Josh Windass για την ομάδα του Mark Warburton.
Η Hamilton είχε αποσπάσει 1-1 στο Ibrox στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, αυτός όμως ήταν κι ο μοναδικός βαθμός που μετρά στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Rangers στο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.