Hamilton-Inverness (preview)

Aναμέτρηση ουραγών, ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν στο βυθό της βαθμολογίας, με τη Motherwell να είναι 4 βαθμούς από πάνω τους.
Η Hamilton μετρά 12 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (παρένθεση η νίκη με 1-0 επί της Kilmarnock στο κύπελλο), ενώ έχει δεχτεί γκολ σε κάθε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Οι Accies έχουν σκοράρει στα 6 τελευταία ματς που έδωσαν στην έδρα τους, χωρίς όμως να έχουν κερδίσει κανένα από αυτά.
Αν δεν κερδίσουν οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν αρνητικό ρεκόρ συλλόγου φτάνοντας τα 13 ματς χωρίς νίκη, τελευταία τους νίκη στο πρωτάθλημα ήταν επί της Aberdeen τον Οκτώβριο.
O νεοαποκτηθείς Γιάννης Σκόνδρας δεν είναι διαθέσιμος για τους Accies, επιστρέφει όμως ο αρχηγός της ομάδας Michael Devlin και ο μέσος Massimo Donati που εξέτισαν τις ποινές τους.
11 ματς χωρίς νίκη μετρά η Inverness και αυτή είχε κερδίσει τελευταία φορά τον Οκτώβριο. Ο αμυντικός Carl Tremarco ταλαιπωρείται από ίωση κι έχασε την προπόνηση της Δευτέρας, ενώ δύσκολα θα τα κατάφέρει και ο μέσος Greg Tansey που χτύπησε στο ματς με την Partick Thistle το Σάββατο.
Η Hamilton έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 12 τελευταία παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην Inverness στην Premiership. Οι Highlanders έχουν να χάσουν από τη Hamilton από τον Ιανουάριο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.