Mε Gormley στους 16 του κυπέλλου η Clyde

Με hat-trick του David Gormley η Clyde νίκησε 3-2 τη Stirling Albion και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Σκωτίας.
Συναρπαστικός ο επαναληπτικός στο Broadwood Stadium (οι ομάδες είχαν φέρει 2-2 πριν δύο βδομάδες στο Forthbank), με τους θεατές ποιυ βρέθηκαν εκεί να βλέπουν 3 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Liam Caddis ανατράπηκε από τον goalkeeper  της Clyde, John Gibson, για να εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι που δόθηκε ο Blair Henderson.
Η απάντηση της Clyde ήρθε στο επόμενο λεπτό, με βολίδα του David Gormley που έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα, φέροντας το ματς στα ίσα. Στο 10’ οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με τον David Gormley να σκοράρει ξανά για να ολκληρώσει το hat-trick του στο 39’ κάνοντας το 3-1. Στο 81’ η Stirling μπήκε για τα καλά στο ματς όταν ο John Gibson έκανε πέναλτι (ανατρέποντας τον Darren Smith) και αποβληθηκε παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Blair Henderson ευστόχησε από τα 11 βήματα ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 3-2, όμως η Albion δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα φέρνοντας το ματς στα ίσα, στα λεπτά που απέμειναν.
CLYDE: Gibson, Johnston, McNeil, Smith, McNiff, McMillan, Ferguson (Flynn 58), Higgins, McLaughlin, MacDonald (Caddis 81), Gormley.
STIRLING ALBION: Smith, Black (Dickson 45), Wright (Smith 85), McMillan, Quigley, Caddis, Colquhoun (Cameron 78), Robertson, McLaren, Smith, Henderson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.