Οι Accies τη μάχη των ουραγών, 3-0 την Inverness

H Hamilton νίκησε 3-0 την Inverness στην συνάντηση των ουραγών, αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω της, στο βυθό της βαθμολογίας, τους Highlanders.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 11’ με κεφαλιά του Alex D'Acol, για να παραουσιαστεί μια μοναδική ευκαιρία στην Inverness στο 26’, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Billy McKay από τον  Darian MacKinnon. Ο goalkeeper, Gary Woods, όμως απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Greg Tansey, κρατώντας όρθιους τους Accies. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους ο Grant Gillespie έκανε το 2-0, για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς ο Rakish Bingham στο 61’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Ήταν η πρώτη νίκη μετά από 12 ματς για τους Accies, αφήνοντας την Inverness για 12ο ματς χωρίς νίκη και στο βυθό της βαθμολογίας.

HAMILTON: Woods, Donati, Devlin, McMann, Gillespie, Redmond, MacKinnon, Crawford (Adams, 33’), Imrie, DAcol (Brophy, 78’), Bingham (Boyd, 73’).
INVERNESS: Fon-Williams, Raven, Warren, Brad McKay, Tremarco, Polworth, Tansey, Draper (Cole, 58’), Vigurs, Anier (Ebbe, 75’), Billy McKay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.