Οι Steelmen 2-1 στα Highlands τη Ross County

H Motherwell κέρδισε 2-1 μέσα στο Dingwall τη Ross County και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα, ενώ οι Staggies γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.
Το λάθος του Jay McEveley εκμεταλλεύθηκε ιδανικά ο Scott McDonald ανοίγοντας στο 28’ το σκορ για τους Steelmen, όμως ο McEveley διόρθωσε το λάθος του στο 34’ κάνοντας με κεφαλιά το 1-1, σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Martin Woods. Η Motherwell πήρε ξανά το προβάδισμα με κεφαλιά του Louis Moult στο 54’, μετά από κόρνερ του Chris Cadden και το κράτησε μέχρι το τέλος, παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων. Η County δημιούργησε πολλές φάσεις με τους Alex Schalk και Liam Boyce, δεν κατάφερε όμως να φέρει το ματς στα ίσα και πλήρωσε πάλι τις αμυντικές της αδυναμίες, αφήνοντας έτσι τη Motherwell να πάρει τη θέση της στην πρώτη εξάδα.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Quinn, McEveley (Naismith 45), Van Der Weg, Routis (Lalkovic 45), O'Brien (Gardyne 62), Woods, Chow, Schalk, Boyce.
MOTHERWELL: Samson, Tait, Hammell (Jules 78), Heneghan, McManus, McHugh, Cadden, Lasley, Lucas (Clay 70), McDonald, Moult (Ainsworth 90+2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.