«Δήμιος» των Steelmen o Μiller

O Κenny Miller σκόραρε σε ένα ακόμα ματς κόντρα στη Motherwell, με τους Rangers να επικρατούν 2-0 στο Fir Park, σε ένα ματς με δύο κόκκινες (μία για κάθε ομάδα) στα πρώτα 27 λεπτά.
Η Motherwell είχε μία αλλαγή σε σχέση με το ματς του περασμένου Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Scott McDonald να ξεκινά στη θέση του αρχηγού Keith Lasley, ενώ δύο αλλαγές είχαν οι Rangers, με τους James Tavernier και Emerson Hyndman να είναι στο βασικό σχήμα αντί των Lee Hodson και Jason Holt. Με μαύρα περιβραχιόνια οι Gers, τιμώντας τη μνήμη του θρυλικού επιθετικού τους Billy Simpson, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 87 ετών.
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους φιλοξενούμενους που έμειναν με 10 παίκτες πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Ο Michael O'Halloran έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Carl McHugh κι είδε την κόκκινη κάρτα του Willie Collum. H Motherwell προσπάθησε να εκμεταλλευθεί άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα -και το σοκ των Gers- με ένα σουτ του Craig Clay που έφυγε άουτ στο 6’ και μια σέντρα Chris Cadden στο 11’ με τον Scott McDonald να κάνει την προβολή χωρίς να βρει δίχτυα. Ο Αυστραλός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή που έφυγε άουτ στο 21’ για να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία στο 23’ όταν βρήκε τη μπάλα σε μια ακόμα σέντρα του Chris Cadden αλλα δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Scott McDonald έχασε τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς να πιέζεται, και στην προσπάθεια του να την ανακτήσει έκανε ένα τάκλιν που βρήκε τον Kenny Miller στον αστράγαλο, με τον διαιτητή Willie Collum να δίνει ακόμα μία απευθείας κόκκινη. 10 εναντίον 10 πια κι οι Rangers πέρασαν μπροστά με τον Emerson Hyndman να πιάνει το σουτ στο 31’ και τον keeper της Motherwell, Craig Samson, να αποκρούει.  Ο Samson έδιωξε κι ένα σουτ του Kenny Miller στο 39’ και στάθηκε τυχερόςστο ξεκίνημα του β’ μέρους. Στο 47’ ο τερματοφύλακας της Motherwell απέκρουσε το σουτ του Lee Wallace, με τον Stevie Hammell να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, στέλνοντας τη στην πλάτη του Stephen McManus για να διώξει τελικά ο Richard Tait. Η Motherwell είχε μια καλή στιγμή στο 55’ με σουτ του Louis Moult μέσα από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα άουτ, όμως οι Rangers ήταν αυτοί που πίεζαν κι έχαναν ευκαιρίες. Τη λύση έδωσε ο …δήμιος φέτος της Motherwell, Kenny Miller. Ο Lee Wallace βγήκε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και γύρισε στον Martyn Waghorn που δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το έκανε ο Kenny Miller που ακολουθούσε. 0-1 στο 72’ με τον 37χρονο φορ να φτάνει τα 9 γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια του κόντρα στη Motherwell. Ο δανεικός από τη Bournemouth Emerson Hyndman, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τους φιλοξενούμενους στο 87'.
Οι Rangers επιστρέφουν στη 2η θέση με τη νίκη αυτή, δύο βαθμούς πάνω από την Aberdeen, με τους Dons να έχουν ένα ματς στα χέρι. Για τη Motherwell ήταν η τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς κόντρα στους Rangers φέτος.

MOTHERWELL: Samson, Tait (Bowman 77), Hammell, Heneghan, McManus, McHugh, Cadden (Frear 76), Chalmers (McMillan 28), Clay, McDonald, Moult.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Hill, Wallace, Halliday, Hyndman, Toral (Waghorn 68), O’Halloran, Miller (Windass 81), McKay (Forrester 76).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.