Motherwell-Rangers (preview)

H Motherwell βρέθηκε να προηγείται στο Ibrox μέχρι το 84’, τότε σκόραρε ο Kenny Miller που σημείωσε άλλο ένα γκολ στο 89’ για να κάνουν οι Gers την ανατροπή και να παίρνουν με 2-1 τη νίκη-πρόκριση. Με 2-1 είχαν επικρατήσει και στο πρωτάθλημα οι Rangers σκοράροντας στο 91’, πάλι με τον Kenny Miller κάνοντας ξανά ανατροπή ενώ είχαν κερδίσει 2-0 στο Fir Park πριν 7 μήνες στο League Cup. Oι νεοαποκτηθέντες Elliott Frear και Russell Griffiths είναι διαθέσιμοι για τους γηπεδούχους, όμως ο Lee Lucas θα εκτίσει τη δεύτερη -και τελευταία- αγωνιστική της ποινής του ενώ ο Ross MacLean είναι τραυματίας.
Οι Rangers θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στη 2η θέση, μετά τη χθεσινή επικράτηση της Aberdeen με 3-0 επί της Dundee, και θα έχουν στη διάθεση τους τον αμυντικό James Tavernier που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Danny Wilson ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ο επιθετικός Joe Garner θέλει ακόμα μια βδομάδα για να επανέλθει από τον τραυματισμό του στο 1-2 από τη Celtic την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ένα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος των Rangers έχει πάνω από 3 γκολ, αυτό στο Celtic Park που έχασαν με 5-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.