Στην εξάδα η Dundee, 2-1 τους Rangers

Η Dundee προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο των Rangers, για να επικρατήσει τελικά 2-1 και να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.
Η Dundee φάνηκε να θέλει το ματς περισσότερο, πίεσε, πάλεψε για κάθε χαμένη μπαλιά και πήρε μια πανάξια νίκη, απέναντι στους Gers που φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με τον Graeme Murty να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και σε αυτό το ματς.
Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη φάση 13 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του αγώνα, με τον Craig Wighton να βγάζει τη σέντρα και τον Mark O'Hara να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Οι Gers είχαν μια καλή στιγμή στο 8’ με τον Martyn Waghorn όμως η Dundee έδειχνε πιο επικίνδυνη κι άνοιξε το σκορ στο 13’. Ο Craig Wighton έπαιξε το ένα-δύο με τον Henrik Ojamaa για να ακολουθήσει μια χαμηλή σέντρα στην περιοχή κι ο Mark O'Hara αυτή τη φορά δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0. Στο 35’ Ojamaa έπιασε μια βολίδα στο 35’ που έστειλε τη μπάλα άουτ με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να είναι επικίνδυνη. Οι Rangers έδειξαν να αντιδρούν, όταν στο 39’ ο Kenny Miller έπιασε ένα σουτ από δύσκολη θέση που εξουδετέρωσε εύκολα ο goalkeeper της Dundee, Scott Bain, όμως δύο λεπτά αργότερα η Dundee έκανε το 2-0 όταν ο Kevin Holt εκτέλεσε φάουλ, ο goalkeeper των Gers, Wes Foderingham, αιφνιδιάστηκε, άργησε να αντιδράσει κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 2-0 στο ημίχρονο κι οι Rangers μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, με τον James Tavernier να εκτελεί ένα από τα γνωστά του φάουλ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το τείχος όμως ο goalkeeper Scott Bain κατάφερε να αποκρούσει. Ο Joe Garner μείωσε στο 62’ για τους Gers που είχαν δοκάρι με τον Miller κι ένα σουτ του Harry Forrester που έστειλε τη μπάλα άουτ, αλλά η Dundee είχε μια ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Craig Wighton, όμως ο Foderingham κατάφερε να αποκρούσει με το πόδι. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, στέλνοντας τη Dundee στην πρώτη εξάδα. Οι Rangers έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κι είναι πια 6 βαθμούς πίσω από τη 2η Aberdeen,

DUNDEE: Bain, Kevin Holt, Vincent, O'Dea, O'Hara, Etxabeguren, McGowan, Haber, Ojamaa (Williams 82), Kerr, Wighton.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Hill (Wilson 30), Kiernan, Hodson, Halliday (Jason Holt 78), Hyndman, Waghorn, Miller, McKay (Forrester 78), Garner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.