Με super ανατροπή στον τελικό η St Mirren, 4-1 τους New Saints

Η St Μirren, που έχανε 1-0 στο ημίχρονο, νίκησε με το επιβλητικό 4-1 τους πρωταθλητές Ουαλίας New Saints και προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup.
O Ryan Brobbel άνοιξε στο 41’ το σκορ για τους πρωταθλητές Ουαλίας, που μετρούσαν μόλις μία ήττα στα 31 τελευταία παιχνίδια τους. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, με τον Brobbel να τρέχει από το κέντρο για να τελειώσει την προσπάθεια του με ένα φοβερό σουτ.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα καθώς συμπληρωνόταν μια ώρα παιχνιδιού, όμως τα πάντα άλλαξαν μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Stephen McGinn έφερε το ματς στα ίσα με βολίδα έξω από την περιοχή στο 60’ και στο 64’ η TNS έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Steven Saunders για ένα σκληρό φάουλ. Ο Stevie Mallan εκτέλεσε απευθείας το φάουλ ένα λεπτό αργότερα δίνοντας το προβάδισμα στη St Mirren. Οι γηπεδούχοι είχαν πια προβάδισμα, αυτοπεποίθηση κι αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχαν κι ένα πέναλτι στη συνέχεια που εκτέλεσε ο John Sutton στο 79’ για να αποκρούσει ο keeper των Ουαλών, όμως ο Sutton θα έμπαινε στο 80’ στον πίνακα των σκόρερς κάνοντας το 3-1.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Rory Loy διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στέλνοντας τη St Mirren στον τελικό του Challenge Cup. Eκεί θα συναντήσει τη Dundee Utd, την οποία είχε κερδίσει 30 χρόνια πριν στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας.

ST MIRREN: O'Brien, Δημητρίου, Baird, Davis, Eckersley (Irvine 90), Magennis, Storie (Morgan 45), McGinn (Fjelde 87), Mallan, Loy, Sutton. 
THE NEW SAINTS: Harrison, Spender, Saunders, Rawlinson, Marriott, Baker, Mullan, Edwards, Brobbel (Seargeant 68), Cieslewicz (Quigley 68), Fletcher (Draper 81). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.