Οι Jags τις ευκαιρίες, οι Saints το γκολ

Χάρη σε ένα γκολ του Steven Maclean στο 41’ η St Johnstone νίκησε την Partick Thistle στο Firhill και συνέχισε να ισοβαθμεί με την 4η Hearts. Συνεχίστηκε η φετινή παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, με την καθεμιά να κερδίζει στην έδρα της άλλης, οι γηπεδούχοι όμως έχασαν πολλές ευκαιρίες κι άξιζαν κάτι καλύτερο. Τελείωσαν πάντως το ματς με 10 πάικτες μετά την αποβολή του Christie Elliott στο 92’.
H Partick Thistle ξεκίνησε με τον Kris Doolan στην επίθεση αφήνοντας στον πάγκο τον Ade Azeez, ενώ η St Johnstone είχε δύο αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της, με τους Chris Millar και Liam Craig να παίρνουν τη θέση των Blair Alston και Paul Paton στα χαφ. 
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 25’, όταν το σουτ του Steven Lawless απέκρουσε ο keeper των Saints, Zander Clark, για να έρθει η μπάλα στον Ryan Edwards που την έστειλε με κεφαλιά-ψαράκι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Νέα ευκαιρία στο 33’ για την Thistle, με τον Niall Keown να πιάνει μια βολίδα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Zander Clark. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες η St Johnstone άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο έμπειρος Steven Maclean ήρθε να στείλει με δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 στο 41’. To δεύτερο μέρος ήταν πιο μοιρασμένο, όμως και πάλι η Thistle είχε τη μεγάλη φάση με κεφαλιά του Ade Azeez. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4 ματς για τους Jags που -όπως αναφέρουμε στον πρόλογο- τελειώσαν το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Christie Elliott στις καθυστερήσεις. Μεγάλη νίκη για τη St Johnstone που ισοβαθμεί με την 4η Hearts κι είναι πια 6 βαθμούς πίσω από την 3η Aberdeen.

PARTICK THISTLE: Cerny, Booth, Welsh (Osman 63), Lindsay, Doolan (Amoo 74), Erskine (Azeez 57), Lawless, Barton, Elliott, Keown, Edwards.
ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Anderson, Shaughnessy, Easton, Swanson (Wotherspoon 71), Millar, Davidson, Craig, MacLean, Cummins. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.