Super Hearts, 4-1 τους Rangers

Εντυπωσιακή η Hearts διέλυσε με 4-1 τους Rangers, με δύο γκολ του Jamie Walker, σε ένα ματς που έκαναν το ντεμπούτο του και ο Αλέξανδρος Τζιόλης ( μπάινοντας στο 55’ στη θέση του Malaury Martin) και ο Τάσος Αυλωνίτης (μπήκε στο 71’ στη θέση του Krystian Nowak).
Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’. Ο Andraz Struna έβγαλε τη σέντρα κι ο νεοαποκτηθείς Krystian Nowak έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα με τους γηπεδούχους στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 6’ η παράλληλη σέντρα του Malaury Martin πέρασε απ όλο το …πλήθος στην περιοχή των Gers, ενώ στο 8’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ίδιο παίκτη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η πρώτη φάση για τους Gers ήρθε στο 13’ με σουτ του Martyn Waghorn που απέκρουσε ο Jack Hamilton, ενώ στο 27’ ο σκόρερ Krystian Nowak παραλίγο να γίνει μοιραίος πάικτης, καθώς γυρνώντας τη μπάλα στον goalkeeper του πετάχθηκε ο Martyn Waghorn για να την προωθήσει στα δίχτυα, όμως ο Jack Hamilton αντέδρασε εγκαίρως. Ο keeper της Hearts όμως δεν είχε την ίδια αντίδραση στο 36’, όταν στο κόρνερ του James Tavernier, απομάκρυνε άγαρμπα τη μπάλα, για να έρθει ο Emerson Hyndman στο ύψος του πέναλτι και με βολέ να την στείλει στον ουρανό των διχτύων φέρνοντας το ματς στα ίσα για τους Gers, με το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμα ματς.
Oι γηπεδούχοι πήραν όμως το προβάδισμα πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά στο β’ μέρος. Στο 50’ ο Jamie Walker έκλεψε τη μπάλα από τον Andy Halliday και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Wes Foderingham κάνοντας το 3-1, ενώ στο 54’ ο Bjorn Johnsen έβγαλε την παράλληλη σέντρα σουτ από τα αριστερά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Don Cowie κάνοντας το 3-1. Ασταμάτητη η Hearts έκανε το 4-1 στο 63’, με τον Bjorn Johnsen να πιάνει την κεφαλιά και τον Jamie Walker να πετάγεται για να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και 14ο τη φετινή σεζόν.
Οι Gers προσπάθησαν να απαντήσουν στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 72’ με τον Harry Forrester όμως το σημαιάκι του offside είχε σηκωθεί.
Η Hearts με την ψυχολογία στα ύψη συνέχισε να δημιουργεί φάσεις κι ο Jamie Walker άγγιξε το hat-trick στο 78’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Wes Foderingham απέκρουσε εντυπωσιακά και το 4-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τη Hearts που πλησίασε στους 6 βαθμούς την Aberdeen. Bαριά ήττα για τους Gers που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν την ήττα της Aberdeen από τη Celtic, με τους Dons να είναι δύο βαθμούς πίσω τους έχοντας κι ένα ματς στο χέρι.

HEARTS: Hamilton, Struna, Nowak (Aυλωνίτης 71), Hughes, Sowah, Kitchen, Cowie, Martin (Τζιόλης 55), Walker, Goncalves, Johnsen (Nicholson 64).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Hill, Kiernan, Wallace, Halliday, Toral (Holt 71), Hyndman (Windass 51), McKay, Waghorn (Forrester 60), Miller. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.